Να στείλετε μήνυμα
Hanskey Industrial Co., Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Hanskey Industrial Co., Ltd πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Lenovo στην Ευρώπη
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Lenovo στην Ευρώπη

2023-08-19

πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Lenovo στην Ευρώπη

Από την ευρωπαϊκή στρατηγική της έδρας Lenovo στη διεθνή επέκταση του ακουστικού τμήματος Lenovo, θεωρούμε πάντα την Ευρώπη ως σημαντική υπερπόντια αγορά και συνεχώς παρεχόμενη υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Από τη σειρά QE03 Bluetooth, στην κάσκα HU75 παιχνιδιών, και έπειτα σε ευφυές φορετό S2pro, κάθε προϊόν στην Ευρώπη έχει κερδίσει μια φήμη για την άριστη ποιότητα και τα συνεχώς διενεργηθε'ντα θαύματα πωλήσεών του.

 

Το 2019, καθιερώσαμε ότι μια συνεταιριστική σχέση με τα ρωσικά διακρίνει την ομάδα για να φέρει σε Lenovo τα ακουστικά προϊόντα στην ανατολικο-ευρωπαϊκή αγορά, διαδοχικά διανομή οργάνωσης στη Μόσχα και το Κίεβο, Ουκρανία-HT τα προϊόντα Bluetooth σειράς λάμπουν στην ανατολικο-ευρωπαϊκή αγορά.

 

Το 2020, κοινά χέρια με την ομάδα ERT από την Πολωνία στην οργάνωση ένα αντιπροσωπευτικό γραφείο στη Βαρσοβία, και χρησιμοποιούμε τα πλεονεκτήματα των ευρωπαϊκών σταυροδρομιών της Πολωνίας για να ακτινοβολήσουμε νότιος στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία και δυτικός μέχρι την Ισπανία. Από τα σχέδια συνεργασίας καθιέρωσης όπως οι τοπικοί έμποροι και η προώθηση ηλεκτρονικού εμπορίου, αναπτύξαμε τις λεωφόρους και τα κανάλια υπεραγορών, δημιουργούν τα δημοφιλή στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου, για να παγιώσουν συνεχώς την τοπική επιρροή του ήχου Lenovo.

 

Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να καθιερώσουμε τις συνεταιριστικές σχέσεις με περισσότερους εμπόρους στην Ευρώπη βάσει της αμοιβαίας βοήθειας και του αμοιβαίου οφέλους για να πραγματοποιήσουμε από κοινού τη μακροπρόθεσμη συνεργασία στην ευρωπαϊκή αγορά. Ειλικρινά ανυπομονήστε να ενώσετε σας!

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13609041318
Οικοδόμηση 56. , Λεωφόρος βόρειου GongYe No.132, περιοχή Haizhu, Guangzhou, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε