Να στείλετε μήνυμα
Hanskey Industrial Co., Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Hanskey Industrial Co., Ltd πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, τον απόλυτο συνοδό για τους λάτρεις της μουσικής!
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, τον απόλυτο συνοδό για τους λάτρεις της μουσικής!

2023-12-29

πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, τον απόλυτο συνοδό για τους λάτρεις της μουσικής!

Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, τον απόλυτο συνοδό για τους λάτρεις της μουσικής!

 

Απελευθερώστε τη δύναμη του απαράμιλλου ήχου με την πρακτική έκδοση, σχεδιασμένη ειδικά για τους περιπετειώδεις και τους λάτρεις του εξωτερικού.Το TS5 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια ακουστική εμπειρία σαν καμία άλλη..

 

τελευταία εταιρεία περί Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, τον απόλυτο συνοδό για τους λάτρεις της μουσικής!  0

 

Με την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακαταμάχητη ποιότητα του ήχου, το TS5 κρατάει τους ρυθμούς δυνατούς, ανεξάρτητα από το πού σας οδηγεί το ταξίδι σας.Αγκαλιάστε τη μηχανική γοητεία που συνδυάζεται απρόσκοπτα με την προηγμένη τεχνολογία, παρουσιάζοντας μια μοναδική δήλωση στυλ.

 

τελευταία εταιρεία περί Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, τον απόλυτο συνοδό για τους λάτρεις της μουσικής!  1

 

Εξυπηρετείται από το προηγμένο τσιπ AC6965E και διαθέτει Bluetooth έκδοση 5.3, το TS5 υποστηρίζει τα πρωτόκολλα HFP, HSP, AVRCP και A2DP, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και εξαιρετική απόδοση.Βυθιστείτε στην καθαρή ακουστική ευδαιμονία καθώς η συχνότητα ανταπόκρισης του ομιλητή 20-20KHz φέρνει κάθε νότα στη ζωή.

 

τελευταία εταιρεία περί Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, τον απόλυτο συνοδό για τους λάτρεις της μουσικής!  2

 

Το TS5 διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία 1200mAH που φορτίζεται σε μόλις 3 ώρες, παρέχοντας εντυπωσιακή 4 ώρες αδιάλειπτου χρόνου παιχνιδιού.Το καθιστώντας τον τέλειο σύντροφο ταξιδιού..

 

τελευταία εταιρεία περί Παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, τον απόλυτο συνοδό για τους λάτρεις της μουσικής!  3

 

Βιώστε το μέλλον του φορητού ήχου με το Lenovo TS5 Bluetooth Speaker, όπου η ακαταμάχητη ισχύς συναντά ένα αξέχαστο στυλ.

 

Μην ακούτε μόνο μουσική, ζήστε την με το Lenovo TS5.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13609041318
Οικοδόμηση 56. , Λεωφόρος βόρειου GongYe No.132, περιοχή Haizhu, Guangzhou, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε